ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ
Βραβεύσεις
Οι βραβεύσεις του ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ.
- ΒΗΜΑGOURMET: Ξενοδόχος με γαστρονομικές ανησυχίες
- Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας: Το ‘Ελληνικό πρωινό’
- Trip Advisor: 13o στα 25 κορυφαία μικρά ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Δημοσιεύματα
Δημοσιεύματα για τον ξενώνα ΑΜΑΝΙΤΑ στην Ελλάδα & το εξωτερικό.
- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στη φθινοπωρινή φύση του Πηλίου
- Αθηνόραμα Travel: Το στοίχημα του ‘πράσινου’ Πηλίου
- Protagon: Αγλαΐα Κρεμέζη: Αφήνοντας την Αθήνα ΙΙ
- Bostanistas: Θάλεια Τσιχλάκη: Ψήνεσαι για Αμανίτα;
- Ταχυδρόμος Βόλου: Πηλιορείτικες γεύσεις στο εξωτερικό
- Βήμα Gourmet: Γαστρονομική απόδραση
- Bling Bling (Israel): εντυπώσεις
- Hotel & Restaurant : Συνέντευξη 23/10/2013
- Αθηνόραμα/Umami: στο κυνήγι των μανιταριών
- blog ‘Olives passion‘: πρωινό που ξεχυλίζει μεράκι
- Mega ‘χωρίς συνταγή’ : Μαγειρεύοντας με το Δημήτρη Σκαρμούτσο (από το 19,10′ έως το 39,28′)
- Chef στον αέρα : μαγειρεύοντας με την Ελένη Ψυχούλη (εκπομπή 20/5/2014)
- Γαμήλια τελετή στην Τσαγκαράδα : ένας υπέροχος γάμος
- Βήμα Gourmet : αμάν, αμάν, αμανίτα τεύχος 92, 9/11/2014
- Protagon.gr : Ιωάννα Μπλάτσιου 5 ερωτήσεις για το Φιλάρετο Ψημμένο 28/11/2014
- i cook greek : οι φευγάτες μαρμελάδες του Φιλάρετου από το Πήλιο 21/10/2014
- Καθημερινή : Κυριακή Βασσάλου Σύγχρονη πολυτέλεια στην Τσαγκαράδα 28/11/2014
-
Αθηνόραμα : 27 ξενώνες για αγροτοτουριστικές αποδράσεις. 6/4/2016
- bostanistas.gr : Κική Τριανταφύλλη Ομελέτα με καλογεράκια του Φιλάρετου 4/7/2015
- bostanistas.gr : Κική Τριανταφύλλη Πρωινό με απίθανες λιχουδιές στην Αμανίτα 8/7/2015
- Το πιρούνι : Ελένη Ψυχούλη ‘αμανίτα’ 4/8/2016
- Καθημερινή : Νένα Δημητρίου ‘Το Πήλιο των καλοφαγάδων’ 15/12/2016
- Art travel : 8 ξενώνες για να έλθετε σε επαφή με τη φύση 10/3/2017
- Καθημερινή : Νένα Δημητρίου ‘Τσαγκαράδα … θα πει πηλιορείτικη φύση’ 30/3/2017
-
Conde nast traveller : Pelion – a perfect corner of Greece May 2017
- Intependent : 19 of the most incredible – undiscovered destinations in Europe (στο νο 9 το Πήλιο) 25/6/2017
-
Two minutes Angie : Συγνώμη τι είναι το foraging;
- ARTABLE : 8 ξενώνες που σερβίρουν εξαιρετικό πρωινό
- Εφημερίδα Θεσσαλία : Χριστόφορου Σεμεργέλη ‘ ένας ξενοδόχος με γαστρονομικές ανησυχίες‘ 18/1/2018
- Indiegogo.com : καμπάνια για την έκδοση του βιβλίου μας the culinary curiocity of a hotelier 28/2/2018
- πρώτο ΘΕΜΑ.gr : Γ.Κ. Καρατζάς Από την Τσαγκαράδα στην πλατφόρμα του Indiegogo 4/3/2018
- Debbiestravel.gr: οι γαστρονομικές ανησυχίες του Φιλάρετου Ψημμένου 12/3/2018
- Lifo.gr: Μερόπη Κοκκίνη ΄Πολυτέλεια σε ένα ξενοδοχείο είναι το ζυμωτό ψωμί και το βιολογικό φρούτο και όχι το jaccuzzi΄ 13/3/2018
- bostanistas.gr: Crowdfunding και κεφτέδες με …. ζμί 20/3/2018
- Εφημερίδα Θεσσαλία : Χριστόφορου Σεμεργέλη ‘η γαστρονομία του Πηλίου στο επίκεντρο‘ 22/3/2018
- protagon.gr: ‘ένα γαστρονομικό οδοιπορικό χρειάζεται crowdfunding’ 28/3/2018
- Athens Voice : ένα ‘χειροποίητο’ βιβλίο για το Πήλιο …. 16/4/2018
- two minutes Angie : η Περσεφόνη στην Τσαγκαράδα 18/4/2018
- Tour Market : οι γαστρονομικές αναζητήσεις ενός ξενοδόχου 28/4/2018
- The Sunday Times : Pelion: the guide to Greece’s secret peninsula by Dana Facaros 13/5/2018
- Greek Gastronomy Guide : δυο βιβλία γαστρονομίας βίοι παράλληλοι του Γιώργου Πίττα 26/10/2018
- Greentraveller UK : Guide to Pelion
Κουζίνα
Κείμενα του Φιλάρετου Ψημμένου με συνταγές.
- amanitagastronomie: το γαστρονομικό μας blog
- Bostanistas: Με άγρια σπαράγγια 1
- Bostanistas: Με άγρια σπαράγγια 2
- Bostanistas: Άγρια Καυκαλήθρα
- Bostanistas: Εργένικο μεσημεριανό
- Bostanistas: Μορχέλλες
- Bostanistas: Κεράσια: μην πετάξεις τίποτα!
- Bostanistas: Όποιος έχει πολλή ρίγανη, την κάνει κεφτέδες
- Bostanistas: Τζάνερα, το φρούτο των ψαγμένων
- Bostanistas: το Πηλιορείτικο σπετζοφάι
- Bostanistas: η Θεσσαλική μπατζίνα
- Bostanistas: ένα πρωτότυπο αλμυρό κέικ
- Bostanistas: μαγειρική με θράψαλα
- Bostanistas: η αμανίτα του καίσαρα
- Bostanistas: μαρμελάδα σύκο με μαστίχα
- Bostanistas: η πράσινη λάβα
- Bostanistas: ωδή στην καταφρονεμένη ροδιά
- Bostanistas: βουνίσια ρεγγοσαλάτα
- Bostanistas: το φοιτιτικό κελάρι
- Bostanistas: μαγειρική με μακρολεπιότες
- Bostanistas: πετιμέζι από μήλα φιρίκια
- Bostanistas: μια ενήλικη μαρμελάδα
- Bostanistas: μαρμελάδα μανταρίνι
- Bostanistas: χοιρινό τηγανιά
- Bostanistas: τραχανόπιτα
- Bostanistas: μαγειρέματα με χταπόδι
- Bostanistas: Μορχέλλες
- Bostanistas: λουκάνικο σε 3 παραλλαγές
- Bostanistas: τα τσιτσίραβλα
- Bostanistas: το αγκάθι του τούρκου
- Bostanistas: τρέβλες, οι φτωχούλες του μπαξέ
- Bostanistas: τροβλοφάι πηλιορείτικο
- Bostanistas: το κοτόπουλο του δάσους
- Bostanistas: κέικ με λουίζα
- Bostanistas: Λακτάριοι τουρσί
- Bostanistas : Greek breakfast
- Bostanistas : Μακρολεπιότες
- Bostanistas : κοτόπουλο του δάσους
- Bostanistas : μαζεύω μανιτάρια με ασφάλεια
- Bostanistas: Γιατροσόφια για τη γρίπη
- Bostanistas : Θεσσαλικό ψωμί
- Bostanistas : Γεωργός ή τροφοσυλλέκτης;
- Bostanistas : Καλογεράκια
- Lovecooking.gr: Μηλόπιτα Αμανίτα
- Lovecooking.gr: Μουστάρδα Αμανίτα με μήλο φιρίκι
- Lovecooking.gr: Μουστάρδα Αμανίτα με σκόνη μανιταριών
- Lovecooking.gr: Βασική συνταγή μουστάρδας από σπόρους
- Lovecooking.gr: Βασική συνταγή μουστάρδας με σκόνη
Θέματα
Άλλα κείμενα του Φιλάρετου Ψημμένου.
- Bostanistas: Άνοιξη έμπα μέσα μου
- Bostanistas: Μάγισσα Πικροκαστανιά
- Bostanistas: Ραδικοβλάσταρα: μια υπόθεση αντρική
- Bostanistas: Περπατώ, περπατώ εις το δάσος…
- Bostanistas:Υπό τας φιλύρας: όχι υπερβολές παρακαλώ!
- Bostanistas:Μολόχα: απ’ τα σαλόνια στα αλώνια!
- Bostanistas:My big fat Greek Breakfast!
- Bostanistas: το χειμωνιάτικο μούσμουλο
- Bostanistas: το δέντρο των Χριστουγέννων
- Bostanistas: υπερικό ή βάλσαμο
- Bostanistas: τα κάστανα
- Bostanistas: γουρνοχαρά
- Bostanistas: οι θηρευτές
- Bostanistas: σκέψεις για την αγροτική παραγωγή
- Bostanistas: για τα χειροποίητα προιόντα
- Bostanistas: η μουριά
- Bostanistas: βρώσιμα λουλούδια
- Bostanistas: οι παπαρούνες
- Bostanistas: κολλιτσάνοι
- Bostanistas: φυτόλακα αμερικάνα